Op zoek naar de snelste manier om wanden te plaatsen en bewerken?

Ook voor de interieurwerken, bezetwerken en droge afbouw kan je bij Bouwpunt al het materiaal vinden dat je nodig hebt.

Voor die interieurafwerking zijn vooral gipskartonplaten een bijzonder gegeerd bouwmateriaal. Dat is volstrekt begrijpelijk, want gipskartonplaten zijn nog steeds dé oplossing om bijzonder snel binnenwanden op te trekken. Bovendien zijn ze uitermate geschikt bij renovatieprojecten.

Voor het plaatmateriaal voor binnenmuren vertrouwen wij, en vele vakmannen met ons, op de topkwaliteit van gipskartonfabrikant  Knauf. Zij hebben doorheen de jaren hun betrouwbaarheid, productkwaliteit en duurzaamheid ruimschoots bewezen. Daarnaast bieden wij ook OSB-platen aan als een sterke en stevige oplossing.

En waarmee ga je je wanden bezetten?

De meest logische keuze om binnenmuren en plafonds af te werken, is het aanbrengen van klassieke pleisters op basis van gips. Wij bekijken samen met jou de beste oplossing in functie van de specifieke ondergrond. Zo zullen we bekijken of spuitplamuurpleister een mogelijkheid is, op die manier kan je de droogtijden aanzienlijk inkorten en bespaar je jezelf heel wat opkuiswerk.

Conclusie: wil je gaan bezetten en kom je pleister kopen? Vergeet dan zeker niet te vermelden voor welke oppervlakte de stucproducten moeten dienen!

Sh afbouw01

Tips & Advies

  • Bij Bouwpunt kan je ook alle soorten producten vinden om de gipskartonplaten schildersklaar te zetten.

Partners

  • Knauf